Belgische boetiek À Suivre lanceert eigen kledinglabel Collectors Club
© Collectors Club

Belgische boetiek À Suivre lanceert eigen kledinglabel Collectors Club

Leestijd: 1 min

Al 10 jaar kennen wij ze als de leading ladies achter de multimerkenboetieks À Suivre, maar nu zijn de zussen Nele en Veerle aan een andere uitdaging toe. Geen nieuwe winkel, nee, hun meest recente wapenfeit is de lancering van een eigen merk, Collectors Club.

In hun zes winkels bieden de zussen al jarenlang meer dan 50 high end labels aan zoals Nanushka, By Malene Birger en Baum Und Pferdgarten. Gaandeweg kreeg het duo zin om ook een eigen label te creëren en daarop pakten ze uit met een collectie basic knitwear uit onder de naam Consept. Consept kende van meet af aan een ongezien succes en dat deed de zussen dromen naar meer… Zo kwam het idee van Collectors Club tot stand.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Collectors Club (@collectorsclub.cc) le

Omdat Nele en Veerle zelf in de winkel staan, wisten ze perfect waarnaar hun cliënteel op zoek is. Vanuit deze mindset stelden ze beetje bij beetje hun kledinglijn en accessoires samen en brachten daarmee Collectors Club op de markt. Let wel op: de Collectors Club is geen aanbreisel van Consept, maar omvat een tachtigdelige collectie die ook in andere winkels in de Benelux verkocht zal worden.

Lees ook: Kleurenanalyse: zo ontdek je welke kleur jou het best staat. 

Met hun collectie willen deze jonge ontwerpers ook jong talent de kans geven zichzelf te bewijzen. Voor AW18 werkten ze samen met designer Virginia Visan en fotografe Charlotte Deregnieaux. Voor de volgende zomercollectie staan collabs met Jan Hoet Junior en Delphine Bekaert op de planning. Benieuwd naar wat het zal worden!

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Collectors Club (@collectorsclub.cc) le

Info

Collectors Club is te koop in onder andere Atelier d’Anvers (Antwerpen), Obin (Kortrijk), Wellens (Herentals), Miss & Mister (Kapellen) en Villa Maria (Brugge).
Prijzen van de collectie variëren van 220 euro tot 450 euro.

Bron: FashionUnited

Lees ook: Op zoek naar klassieke outfits met een twist om naar het werk te gaan? Laat je inspireren. 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: A Suivre, Belgische mode, Label, Mode, Trends.