Balmain en Cire Trudon brengen samen een haute-couturekaars uit
© Pers

Balmain en Cire Trudon brengen samen een haute-couturekaars uit

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Met de winter in aantocht kunnen we ons gaan voorbereiden op meer knus binnenzitten. En hoe kan dat nu beter dan met een geurkaars? Olivier Rousteing van Balmain en Cire Trudon lanceren alvast het meest luxueuze exemplaar van dit jaar. 

/

Olivier Rousteing, creatieve directeur van Balmain, omringt zich al jaren met Cire Trudon kaarsen. Met name de klassieke geurkaas Ernesto was tot vandaag zijn favoriete geur. Dankzij het toevoegen van een bloemige toets met een smokey afwerking werd zijn favoriet heruitgevonden. Naast de luxueuze geur wordt de kaars gepresenteerd in een al even fancy verpakking: horizontale strepen in bladgoud op diepzwart. Het design is geïnspireerd op de kenmerkende Balmain-stijl zonder de klassieke Cire Trudon toets te verliezen.

De samenwerking tussen de twee huizen is uniek in zijn soort, zo vertelt de commerciële directeur van Cire Trudon ons: “Olivier Rousteing is een hele grote fan van het merk, iemand die er echt voeling mee heeft waardoor het authentiek is. Het is niet zo dat wij een samenwerking zijn aangegaan met iemand die niet om Cire Trudon geeft. Wij doen dit niet op regelmatige basis, maar het is echt dankzij Olivier’s enthousiasme voor het merk dat we ermee akkoord zijn gegaan. Hij was betrokken bij elke stap van het proces, vanaf de keuze van de geur tot de keuze van het design.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Trudon (@trudon) op

De geurkaars is in België exclusief verkrijgbaar voor € 110 bij parfumerie Senteurs D’Ailleurs in Brussel.

Balmain en Cire Trudon brengen samen een haute-couturekaars uit - 1

Lees meer Marie Claire op: Moderedactrice Elspeth tipt haar favorieten van de week, Raf Simons lanceert eerste vrouwencollectie onder zijn eigen naam en Interieurcrush: Gustaf Westman, Instagram’s favoriete interieur designer.

Tags: Balmain, Cire Trudon, Geurkaarsen.