Balenciaga opent eerste Belgische winkel in Brussel
©

Balenciaga opent eerste Belgische winkel in Brussel

Leestijd: 1 min

Op 18 juli 2022 opent de eerste Balenciaga winkel in België zijn deuren aan de Waterloolaan in Brussel.

De opening van de eerste winkel van Balenciaga in België is een feit. De open winkelruimte van 340 vierkante meter biedt een selectie van dames- en herenkleding, schoenen, tassen, accessoires, juwelen en brillen. Een geplaveid pad leidt van de straat naar een overdekte ingang.

Lees ook: 31 x outfit-inspiratie voor snikhete dagen op kantoor

Balenciaga stijl

Warme grijze vloerbedekking en met glas bedekte grijze gordijnen weerspiegelen de typische stijl van Balenciaga, die wereldwijd op unieke wijze wordt toegepast in winkelpresentaties. Industriële armaturen, zware metalen tafels en hangende rekken worden afgezet tegen strakke witte kolommen en sierlijk plafond lijstwerk. Op betonnen wandpanelen en versleten lederen zitmeubelen zijn patina’s aangebracht als afwerking, waardoor de ruimte in een staat van vooruitgang wordt gehangen. Een digitaal scherm toont nieuwe collecties en voegt zo een moderne toets toe aan het totaalbeeld van de ruimte.

Adres: Waterloolaan 30.

Lees ook: Werkt hypnose echt bij verslaving en fobieën?

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Balenciaga, Brussel.