Alessandro Michele volgt Pierpaolo Piccioli op bij Valentino
© Valentino

Alessandro Michele volgt Pierpaolo Piccioli op bij Valentino

Leestijd: 1 min

Alessandro Michele volgt Pierpaolo Piccioli op als creatief directeur bij Valentino. Na zijn vertrek bij Gucci, waar hij bekendheid verwierf, neemt Michele nu de leiding bij Valentino. Hij staat te popelen om zijn visie te delen en het Italiaanse modehuis naar nieuwe hoogten te brengen.

Michele’s benoeming bij Valentino markeert het begin van een nieuw tijdperk voor het iconische merk. Zijn komst wordt gezien als een kans om de unieke waarden en het erfgoed van Valentino te versterken en verder te ontwikkelen.

Met zijn twintig jaar ervaring bij Gucci brengt Michele een schat aan kennis en expertise mee naar zijn nieuwe rol. Hij heeft bewezen een vernieuwende kracht te zijn in de modewereld en kijkt ernaar uit om zijn talent in te zetten voor Valentino.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Valentino (@maisonvalentino)

Jacopo Venturini, de huidige CEO van Valentino, verwelkomt Michele met open armen. Hun samenwerking belooft spannende mogelijkheden en innovatieve ontwikkelingen voor het modehuis.

Op 2 april 2024 zal Michele officieel zijn nieuwe positie als creatief directeur bij Valentino innemen. De mode-industrie kijkt vol verwachting uit naar zijn eerste collectie, die gepland staat voor september tijdens de Paris Fashion Week. Met zijn unieke stijl en creatieve visie zal Michele ongetwijfeld een diepgaande impact hebben op het Valentino-label.

Lees ook: Met deze tips shop je vintage als een pro.

Redactie Marie Claire De artikels van >