Agendatip: Maasmechelen Fashion Week
© Spotlight

Agendatip: Maasmechelen Fashion Week

Leestijd: 1 min

Nog tot 22 oktober is het feest in Maasmechelen Village, zo vinden er een aantal exclusieve evenementen plaats in en rondom de Front Row-boetiek. Een daarvan is een exclusieve Marie Claire fotoshoot, die jij kan bijwonen!

Heb je altijd al willen weten hoe een modeshoot precies in zijn werk gaat? Op 21 oktober landt het Marie Claire-team in de Front Row-boetiek in Maasmechelen Village voor een heuse feest fotoshoot, die jij kan bijwonen! Maar liefst 30 gelukkige lezeressen krijgen immers de kans om de shoot achter de schermen mee te volgen. Na een gezellig ontbijt neemt het Marie Claire-team de gelukkige lezeressen op sleeptouw. Volgend op een uitleg over het moodboard, kunnen ze de volledige productie bijwonen.

Na afloop is het tijd om te shoppen en kunnen de deelnemers de opgedane inspiratie meteen aanwenden tijdens het winkelen. Neem jij graag deel aan dit exclusief mode evenement? Registreer je dan hier kosteloos

Fashion talks

Verder staan er tijdens de Maasmechelen fashion week nog interessante fashion talks op het programma. Op 8 oktober van 14u tot 16u kan je een boeiende uiteenzetting bijwonen over de laatste modetrends van Marie Guérin, de hoofdredactrice van ELLE België. 

Daarnaast leer je op 30 september en 7 oktober de meest iconische catwalklooks namaken met de hulp van make-upartiest Ellen Asaert en beautymerk Clarins tijdens een niet-te-missen make-up masterclass. 

Maasmechelen Village

Belgische mode

Ook de coulissen van de Belgische modescene kennen na de Maasmechelen Fashion Week geen geheimen meer voor je. Zo krijg je de kans om in de Front Row-boetiek twee Belgische designers te ontmoeten. Op 15 oktober komt Eline De Munck haar collectie Odette Lunettes showen en verklapt ze welke brillentrends er binnenkort aankomen. Op 22 oktober gidst modeontwerpster Souâd Feriani je dan weer met veel plezier door haar eigen collectie én signeert ze bovendien je nieuwe aanwinst.

Vintage designertassen

Tenslotte strijkt het team van LABELLOV op 14 oktober van 14u tot 16u neer in de Front Row-boetiek om je te leren hoe je een vintage designertas scoort die de tand des tijds doorstaat. Zo weet jij in welke tas je het best investeert en waar je op moet letten. 

Zou je graag willen deelnemen aan een of meerdere van deze exclusieve evenementen? Registreer je dan hier gratis voor de events naar keuze.

Maasmechelen Village

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Maasmechelen Village.
thebicestercollection.com

LEES OOK:
COŸA: de elegantie van reizen voor moderne ouders
De leukste adresjes om te eten, slapen en shoppen in Puglia
H&M en designermerk Rabanne kondigen nieuwe samenwerking aan

Commercieel team De artikels van >