Agendatip: een exclusieve avond in de Patrizia Pepe winkel in Antwerpen
©

Agendatip: een exclusieve avond in de Patrizia Pepe winkel in Antwerpen

Leestijd: 1 min

Ben je gepassioneerd door mode en kunst? Pak dan je agenda erbij! Het langverwachte evenement van Patrizia Pepe in Antwerpen vindt plaats op donderdag 14 december. Open je ogen en geest en sluit je aan bij de universum van het Italiaanse merk voor een exclusieve avond waar de kunst van mode en de creatieve dynamiek van Berlijn elkaar ontmoeten.

Een baanbrekende samenwerking

De samenwerking tussen Patrizia Pepe en het team van de Symbiotikka Kit Kat Club in Berlijn is niet alleen een fusie van mode en muziek, maar ook een viering van individualiteit en persoonlijke expressie. Tijdens de avond worden er foto’s en video’s getoond van ontmoetingen tussen ontwerpers, muzikanten en kunstenaars. Deze tentoonstelling is meer dan een fotogalerij. Het is een reis door de verschillende culturen en inspiraties die Patrizia Pepe drijven. Van de rauwe energie van Berlijn tot de tijdloze elegantie van Milaan, elke foto vertelt een verhaal, een visie op de wereld door de lens van mode. Deze werken, vastgelegd tijdens de Milan Fashion Week, belichamen een mix van verfijning met een rebels kantje.

“Artiesten toestaan om hun ziel te bevrijden door middel van muziek, dans en het lichaam, in al zijn verschijningsvormen, is synoniem met echte vrijheid en inclusiviteit.” Patrizia Bambi, creatief directeur van Patrizia Pepe.

Een feestelijke sfeer

De cocktailparty in de Patrizia Pepe boetiek in Antwerpen is de perfecte gelegenheid om andere modeliefhebbers te ontmoeten en de laatste trends te bespreken. Tijdens dit exclusieve evenement ontdek je de iconische stukken van Patrizia Pepe, terwijl je kan genieten van verfijnde hapjes en drankjes.

De SS24 collectie in première

Naast de tentoonstelling biedt deze avond een unieke kans om een voorproefje te krijgen van de toekomstige Lente-Zomer 2024 collectie van het merk. Er worden innovatieve, gedurfde en karaktervolle stukken gepresenteerd, die een tipje van de sluier oplichten voor wat het volgende seizoen te bieden heeft.

Deze avond is de perfecte gelegenheid om je onder te dompelen in een creatieve en inspirerende wereld waar twee universums op een verbazingwekkende manier samenkomen. Het is een uitnodiging om te genieten van een unieke ervaring, vol ontdekkingen.

Reserveer je avond

Bereid je voor op een onvergetelijke avond! De Patrizia Pepe boetiek in Antwerpen staat voor je klaar om de passie voor mode te vieren.

We zien je graag op donderdag 14 december in Antwerpen voor een evenement dat een blijvende indruk zal nalaten.

Praktische informatie

  • Cocktail & DJ Set.
  • Donderdag 14 december van 17.00 tot 20.00 uur.
  • In de Patrizia Pepe winkel: Oudaan 15, 2000 Antwerpen.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Patrizia Pepe.

Lees ook:
Alles staat of valt met een gezonde huid
Shopping: Mary Janes, de schoenen van hat najaar
Een vleugje kerstmagie in het Wiltcher’s hotel

Commercieel team De artikels van >