Zo lang werd aan de Golden Globes-jurk van Oprah Winfrey gewerkt
© Pers

Zo lang werd aan de Golden Globes-jurk van Oprah Winfrey gewerkt

Leestijd: 1 min

Zondag werden de 81ste Golden Globes uitgereikt in Los Angeles en dat betekende naar goede gewoonte dat er veel sterren goed gekleed op de rode loper verschenen. Een van onze favorieten? Oprah Winfrey. Ze werd gekleed door Louis Vuitton en zij gunnen ons een blik in hun atelier. 

/

Van opvallende statementoutfits zoals Hunter Schafer’s wapperende roze jurk van Prada en Rosamund Pike’s heerlijk dramatische Dior verschijning, was er dit jaar veel om door geïnspireerd te worden.

Oprah Winfrey schitterde in een opvallende Louis Vuitton-jurk tijdens de prijsuitreiking voor ‘Beste Film – Drama’ (waar Christopher Nolans Oppenheimer de eer wegkaapte). Haar paarse jurk met geometrische motieven van stretch tule en sprankelende pailletten had een prachtige gedrapeerde halslijn, lange mouwen en een elegante sleep. In totaal werd maar liefst 250 uur aan de jurk zelf gewerkt en 400 uur aan het borduurwerk.

Lees ook: Editor’s Pick: de samenwerking tussen Messika en Estée Lauder

/

We krijgen een unieke blik achter de schermen:

Lees ook: Het nieuwe jaar in met perfecte rode lippen

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Golden globes.