Celine Van Ouytsel selecteert haar favoriete stuks uit de nieuwe Fracomina-collectie
© Pers

Celine Van Ouytsel selecteert haar favoriete stuks uit de nieuwe Fracomina-collectie

Door Kim De Craene
Leestijd: 1 min

Celine Van Ouytsel, voormalig Miss België en influencer, werkt opnieuw samen met het Italiaanse Fracomina. Dit seizoen koos ze haar favoriete items uit de FW24-collectie, geen officiële samenwerking, maar een persoonlijke selectie van topstukken.

De stijlbewuste Celine Van Ouytsel, voormalig Miss België en bekende influencer, werkt dit seizoen opnieuw samen met het Italiaanse modelabel Fracomina. Dit keer heeft ze haar persoonlijke favoriete items uit de FW24-collectie van het merk gekozen. Geen capsulecollectie of officiële collab, maar een persoonlijke selectie van Celine’s topstukken uit de nieuwste lijn.

Vrouwelijk en veelzijdig

Fracomina staat bekend om haar trendy en elegante stukken die perfect passen bij de vrouw van nu, en dat is precies wat Celine aanspreekt. “Ik hou van Fracomina omdat hun collectie zo veelzijdig is en aansluit bij mijn persoonlijke stijl,” vertelt Celine enthousiast. “Of ik nu op zoek ben naar een opvallende outfit voor een avondje uit of iets comfortabels voor elke dag, Fracomina heeft altijd iets dat past.”

Celine Van Ouytsel

Pers

Haar selectie bevat een mix van opvallende jassen, comfortabele knitwear en stijlvolle broeken, allemaal met een moderne twist. Met deze keuze geeft Celine ons een kijkje in haar garderobe en laat ze zien hoe je met Fracomina eenvoudig van casual chic naar elegant kunt gaan.

Voor iedere gelegenheid

Celine’s selectie biedt veelzijdigheid voor elke gelegenheid. Van een warme trenchcoat voor herfstwandelingen tot een glamoureuze jurk voor feestelijke avonden – haar favorieten weerspiegelen Fracomina’s mix van klassieke Italiaanse elegantie en trendy, speelse details, wat het merk geliefd maakt bij modebewuste vrouwen.

De favoriete stuks van Celine zijn nu beschikbaar op de website van Fracomina en geselecteerde winkels in de Benelux.

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Celine Van Ouytsel, Fracomina.