In 1 2 3 een gezellige kerst met Kerstboomaanhuis
© © Pexels

In 1 2 3 een gezellige kerst met Kerstboomaanhuis

Leestijd: 1 min

‘All I want for Christmas, is you’, zingt Mariah Carey al jaren uit volle borst telkens de feestdagen naderen. En hoe romantisch dat ook mag klinken, mag het voor ons toch nog nét dat tikkeltje meer zijn met de feestdagen. De liefde van je leven? Graag. Maar een gezellige kerstboom, fonkelende lichtjes en een heerlijk gevulde feestdis? Die mogen niet ontbreken. Geen zin om te sleuren met al die spullen? Bestel ze dan gewoon op Kerstboomaanhuis

De feestdagen naderen met rasse schreden en dat betekent dat de gezelligste periode van het jaar weer voor de deur staat. Van fonkelende lichtjes tot de mooiste kerstballen; prachtige kerstversiering kan eindelijk opnieuw van onder het stof gehaald worden. Maar het leukste van al? We kunnen weer op zoek gaan naar een prachtige kerstboom. 

Al loopt die zoektocht jammer genoeg niet altijd van een leien dakje. Denk: een plek vinden waar ze mooie én betaalbare bomen verkopen, uren aanschuiven aan de kassa, hem dan uiteindelijk in je auto krijgen, sleuren en een wagen én huis vol naalden. 

Een hartverwarmende kerst

De webshop Kerstboomaanhuis maakt die zoektocht een stuk gemakkelijker. Ze verzamelen online een ruim assortiment A-kwaliteit Nordmann en Blauwspar-kerstbomen en de leukste kerstartikelen. Kerstboomaanhuis legt de focus op kwaliteit en service en wordt gerund door twee
gedreven Belgische heren die houden van de sfeer van kerst, maar die vooral ook de tradities van vroeger in ere willen houden.En alsof dat nog niet genoeg is, steun je wanneer je bij hen een boom bestelt ook meteen een goed doel. 

Want Kerstboomaanhuis steunt ieder jaar VZW Help Brandwonden Kids en dit jaar slaan ze ook de handen ineen voor een eindejaarsactie met Special Olympics België. Zij streven naar de sociale integratie van personen met een verstandelijke beperking door middel van sport. Voor iedere verkochte kerstboom gaat 10 euro rechtstreeks naar de organisatie en hun werking. 

Klinkt dat allemaal als kerstmuziek in de oren? Neem dan zeker een kijkje op de website en ontdek het ruim aanbod van grote en kleine (kunst)kerstbomen in alle soorten en maten. Of laat je verleiden door de unieke kerstartikelen. Winkelmandje gevuld? Dan worden al je spulletjes gratis aan huis geleverd in België. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijgen onze lezeressen al een vervroegd kerstcadeautje

MARIECLAIRE10

Met de kortingscode MARIECLAIRE10 krijg je 10% korting bovenop je aankoop. Wil je iemand anders ook gelukkig maken? Dan kan je ook een extra donatie doen aan Special Olympics België of Help Brandwonden Kids VZW.

MARIECLAIRE10

Meer info vind je op : kerstboomaanhuis.be en special-olympics.be/nl/kerstboom-aan-huis

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Kerstboomaanhuis.
kerstboomaanhuis.be

Lees ook: 

Tel in stijl af tot kerst met deze adventskalenders

Win een jaar lang digitale verhalen met Storytel

3 lekker gezonde én vooral familyproof recepten

Commercieel team De artikels van >