3.1 Phillip Lim & Falke: Beenmode met een streepje voor
© Imaxtree / instagram.com/31philliplim

3.1 Phillip Lim & Falke: Beenmode met een streepje voor

Leestijd: 1 min

Een zwarte panty kan vrijwel altijd, akkoord. Maar volgens 3.1 Phillip Lim mag het volgende herfst best wat meer zijn. De designer toonde tijdens New York Fashion Week een collectie met felle kleuraccenten, tot aan de panty's en kousenvoetjes toe.

De panty’s en kousenvoetjes met felgekleurde biesjes zijn het resultaat van een samenwerking met de Duitse beenmodespecialist Falke. Global PR Manager Kristina Falke vertelt enthousiast: “De samenwerking met 3.1 Phillip Lim was een echte buitenkans. Hij weet perfect hoe een vrouw geraffineerd en sexy te maken, en dat is exact waar wij voor staan”.

3.1 Phillip Lim werkt samen met Falke

3.1 Phillip Lim werkt samen met Falke

3.1 Phillip Lim werkt samen met Falke

Het defilé tijdens de recente New York Fashion Week toonde een spannende combinatie van eerder zakelijke stuks met partyproof jurken, tops en accessoires. De gerafelde rok van tweed gedragen met een camelkleurige panty is alvast een look om in het achterhoofd te houden.

De capsulecollectie van Falke en 3.1 Phillip Lim bestaat uit 6 verschillende stijlen en zal vanaf augustus in geselecteerde boetieks liggen.

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: 3.1 Phillip Lim, AW17-18, Falke, NYFW.