15 opvallende jassen die je wintergarderobe oppeppen
© Baum und Pferdgarten

15 opvallende jassen die je wintergarderobe oppeppen

Leestijd: 1 min

De makkelijkste manier om de winterblues buiten de deur te houden: investeer in een opvallende winterjas. In een felle kleur of opvallende print, dit najaar mag het knallen. 

Laten we eerst kort even de winterjassentrends overlopen. Nieuwigheden zijn er eigenlijk niet. Net zoals de vorige seizoenen zien we nog steeds veel donsjassen in de wintercollecties voor 2021/2022. Vooral de oversized puffer jacket is nu populair, net als varianten van (nep)leer. Ook de aaibare teddy jas, met dank aan de klassieker van Max Mara, blijft het goed doen. En wollen mantels tot aan de grond zitten ook in de meeste wintercollecties. Tenslotte zijn er nog de exemplaren gemaakt van faux fur, ook weer in een oversized silhouet.

Shop hieronder 15 winterjassen die je wintergarderobe instant oppeppen:

Lees ook: 20 must-haves van eigen bodem & Dit zijn de modetrends voor de herfst/winter 2021.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Modetrends, Shopping, Winterjassen.