SHOPPING: Items die je doen verlangen naar de zomer
©

SHOPPING: Items die je doen verlangen naar de zomer

Door Emilie Gharbi en Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

De zomer komt steeds dichterbij en dat voelen we. In de winkels gaan we steeds vaker snuisteren in de afdeling met badkleding en we zijn reeds op zoek naar leuke accessoires voor de eerste zonnige dagen. Voor al wie nood heeft aan inspiratie alvorens te beginnen shoppen: hier zijn onze favoriete zomeritems die je nu al kan inslaan.

Welk badpak kiezen…

Zoals elk jaar kunnen we in de winkels kiezen uit een ruime selectie aan bikini’s en badpakken om te zonnebaden in stijl. Het sportieve badpak is de ideale compromis tussen comfort en stijl. Wij kiezen zelf voor een exemplaar in neopreen met enkele opvallende kleuraccenten.

Een andere optie deze zomer is het pin-up badpak. Kies voor een exemplaar met een polkadot of Vichy print, of een badpak met streepjes om helemaal mee te zijn met de laatste trend. Je kan ook kiezen voor een miniversie als preppy bikini. Wij zijn vooral fan van de bikini’s met volants, bloemenprint en knopen.

Ga je deze zomer voor een badpak? Kies dan voor een elegant exemplaar in één tint. Wij geven de voorkeur aan kleuren zoals baksteenrood, kaki, zwart of mosterd. De badkleding van deze zomer liet zich ook sterk inspireren door de Sixties. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Ga dan voor een exemplaar met een palmboomprint, die zal je deze zomer overal zien. De print bezorgt je meteen tropische vibes!

Knettergekke accessoires

Deze zomer mogen onze accessoires extra opvallen. Alle capelines en andere hoeden vind je dit jaar terug in een XXL-formaat. Ook tassen en handtassen vind je volop terug in een oversized versie, of net in een minuscuul formaat. En er zijn dit seizoen nog veel meer opvallende accessoires in de winkels te vinden, zoals de opblaasbare handtassen in de stijl van Mary Katrantzou waar we stapelgek op zijn.

Qua materiaalkeuze is het alles of niets. Enerzijds vind je tal van accessoires gemaakt uit natuurlijke materialen zoals linnen, hennep, stro of hout. Anderzijds kiezen we voor items gemaakt uit plexi, flitsende kleuren voor onze zonnebrillen of voor een kleurrijke zonneklep.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Accessoires, Badmode, Shoppen, Zomer 2018.