Maak kennis met WNDR WOMAN Yeba
© Instagram @yebaessentials

Maak kennis met WNDR WOMAN Yeba

Leestijd: 1 min

Op zondag 11 maart is het zover. Dan organiseert Marie Claire namelijk de tweede editie van haar WNDR WOMAN event. In de foyer van de Bourla Schouwburg in Antwerpen worden die dag Belgische merken, en vooral de sterke vrouwen achter die merken, in de spotlights gezet. Op marieclaire.be nemen we alvast even de tijd om de wonder women die die dag aanwezig zullen zijn voor te stellen. Maak kennis met Yeba Olayé van het accessoirelabel Yeba.

Twee jaar geleden liet de Belgisch-Beninse Yeba Olayé haar job als management consultant voor wat het was en besloot ze om haar droom waar te maken. Met niet veel meer dan een schetsboek en een potlood begon ze haar visie om te zetten naar realiteit en dat resulteerde in een eerste collectie voor haar eigen luxe accessoirelabel Yeba.

Als zakenvrouw was Yeba al tot de vaststelling gekomen dat het moeilijk, om niet te zeggen onmogelijk, was om een tas te vinden die zowel elegant als praktisch is. Haar bedoeling met haar eigen merk is dan ook mode en functionaliteit te combineren. De tassen van Yeba zijn tegelijkertijd tijdloos, elegant en vooral gebruiksvriendelijk.

De moderne, ambitieuze en modebewuste vrouw vind bij Yeba ongetwijfeld een tas die haar kan vergezellen bij al haar afspraken en activiteiten. Of het nu een belangrijke meeting, een zakenlunch of een ontspannen afterwork drink is.

Wil je Yeba graag beter leren kennen? Kom dan zeker op 11 maart langs op ons WNDR WOMAN event in de Bourla Schouwburg in Antwerpen. Meer info vind je op de Facebookpagina. Vergeet niet je aanwezigheid te bevestigen!

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Accessoires, Dit is Belgisch, Handtassen, Lederwaren, WNDR WOMAN, Yeba.