Maak kennis met WNDR WOMAN Liesbeth Diels van Lilirooz
© Instagram @lilirooz_collars

Maak kennis met WNDR WOMAN Liesbeth Diels van Lilirooz

Leestijd: 1 min

Op zondag 11 maart is het zover. Dan organiseert Marie Claire namelijk de tweede editie van haar WNDR WOMAN event. In de foyer van de Bourla Schouwburg in Antwerpen worden die dag Belgische merken, en vooral de sterke vrouwen achter die merken, in de spotlights gezet. Op marieclaire.be nemen we alvast even de tijd om de wonder women die die dag aanwezig zullen zijn voor te stellen. Maak kennis met Liesbeth Diels van het label Lilirooz.

Liesbeth Diels is al jaren styliste en personal shopper en het was tijdens haar vele stylingsessies dat ze de kracht van het kraagje leerde kennen. Een accessoire zo eenvoudig als een kraagje kan immers de meest basic outfit een niveau hoger tillen. Het enige probleem: een kraagje zit vast aan een hemd en een hemd kan soms zo ongelooflijk oncomfortabel zitten.

Dus op een dag stapte Liesbeth met een map vol ideeën en schetsen naar één van de beste patroontekenaars van België. Samen ontwierpen ze een kraagje zonder hemd. Pas na het prototype uitvoerig te laten testen door vrienden en familie en hier en daar nog wat aan te passen, was het ontwerp klaar voor productie. Niet veel later was Liesbeths label Lilirooz een feit.

Make your choice ✨ #liliroozcollars #onlinenow #collarlove #belgianbrand #soulfashion

Een bericht gedeeld door Lilirooz.com (@lilirooz_collars) op

De Liliroozkraagjes zijn ideaal om je outfit op te fleuren, zonder daarbij te maken te krijgen met een te spannend hemd dat steeds omhoog kruipt bij de minste beweging. Het aanbod van Lilirooz bestaat uit ronde en rechte kraagjes en wordt elk seizoen aangevuld met nieuwe kleuren en prints.

Wil je Liesbeth Diels graag beter leren kennen? Kom dan zeker op 11 maart langs op ons WNDR WOMAN event in de Bourla Schouwburg in Antwerpen. Meer info vind je op de Facebookpagina. Vergeet niet je aanwezigheid te bevestigen!

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Accessoire, Dit is Belgisch, Kraagjes, Lilirooz, WNDR WOMAN.