Maak kennis met WNDR WOMAN Karolin Van Loon van Karolin Studio
© Karolin Studio

Maak kennis met WNDR WOMAN Karolin Van Loon van Karolin Studio

Leestijd: 1 min

Op zondag 11 maart is het zover. Dan organiseert Marie Claire namelijk de tweede editie van haar WNDR WOMAN event. In de foyer van de Bourla Schouwburg in Antwerpen worden die dag Belgische merken, en vooral de sterke vrouwen achter die merken, in de spotlights gezet. Op marieclaire.be nemen we alvast even de tijd om de wonder women die aanwezig zullen zijn voor te stellen. Maak kennis met Karolin Van Loon van juwelenmerk Karolin Studio.

Karolin Van Loon werkte al tien jaar als interieurarchitect toen ze besloot om een carrièreswitch te maken en zich te verdiepen in de wereld van juwelen. Ze is ervan overtuigd dat een juweel een vrouw speciaal moet doen voelen en ging dan ook op zoek naar unieke materialen. Een zoektocht die haar bracht tot bij de agaat, een steen die gevonden wordt in vulkanische rotsen.

Met deze steen, die – wanneer ze doormidden wordt gesneden – prachtige kleuren onthult, stelt Karolin unieke statement juwelen samen. Wat Karolin zo intrigeert aan de agaat is haar ruwe schoonheid. Door de agaat te omringen met kleine diamantjes zet ze die schoonheid extra in de verf. Het contrast tussen de diamanten en de agaat weerspiegelt voor Karolin trouwens ook de twee kanten in elke vrouw: zacht en vrouwelijke enerzijds en krachtig en charismatisch anderzijds.

Het aanbod van Karolin Studio bestaat zowel uit ringen als armbanden, halskettingen en oorbellen. De juwelen complementeren elke outfit zonder te overheersen. Ze zijn dus de ideale finishing touch voor een gebalanceerde look.

 

Day 2. #laviniabracelet Available at @renaissance_antwerp #karolinstudio

Een bericht gedeeld door Fine Jewellery (@karolinstudio) op

Wil je Karolin graag wat beter leren kennen? Kom dan zeker op 11 maart langs op ons WNDR WOMAN event in de Bourla Schouwburg in Antwerpen. Meer info vind je op de Facebookpagina. Vergeet niet je aanwezigheid te bevestigen!

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Dit is Belgisch, Juwelen, Karolin studio, Karolin van loon, WNDR WOMAN.