De hipste trouwbeurs komt op 7 oktober naar Antwerpen
© Elisabeth Van Lent

De hipste trouwbeurs komt op 7 oktober naar Antwerpen

Leestijd: 1 min

Van bloemen over catering en DJ tot ceremoniemeester en fotografie, vaak is het plannen van een bruiloft een helse zaak. Een wedding planner kan helpen, maar een trouwbeurs vast ook! Je vindt er alles wat je nodig hebt op enkele vierkante (kilo)meters bij elkaar.

Op 7 oktober kan je in het Zuiderspershuis gerecht voor de I Do I Do trouwbeurs. I Do I Do verzamelt naar goede gewoonte inspirerende, veelal Belgische merken, ontwerpers en andere trouwprofessionals. Wij tippen alvast het standje van de Antwerpse bruidswinkel The Ivory Club, de biologische hapjes van foodcollectief Les Odettes en de huwelijksfotografie van Elisabeth van Lent (zie galerij).

Lees ook: de mooiste bruidsjurken voor een herfsthuwelijk.

Goodies scoren

Net als vorige edities kan je er rondkijken, proeven en passen, maar nieuw deze keer is dat je er ook kan shoppen. Kijk, na een doorsnee beurs keer je vaak met een hoofd vol ideeën terug, maar met lege handen. Hier niet dus.  I Do I Do geeft je de kans om je goodies, boeken en accessoires te scoren.

Lees ook: 7 ultieme trouwtips om het perfecte huwelijk te plannen. 

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par I Do I Do – Weddingfair (@idoido.be) le

Trouwkapsels try-out

Uiteraard kan je ook zélf aan de slag op 7 oktober. Geniet van de livemuziek door JazzDelivery, probeer een trouwkapsel uit met bloemen in de Greenhouse Stylingbar of laat een huwelijkskadootje voor jezelf of je gasten personaliseren in een drukpers van de Gentse Letterpress Corner.

Praktisch

I Do I Do
zondag 7 oktober: 10u – 17u
Zuiderpershuis Antwerpen
Tickets: € 10 in voorverkoop, bij Mia et Moi (Kloosterstraat 185, Antwerpen), of € 12,5 aan de kassa.
Méér dan 30 trouwprofessionals

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Agenda, Fashion, Trouwjurk, Wedding.