Geen lief? Vier Valentijn met je vriendinnen en & Other Stories!
© & Other Stories

Geen lief? Vier Valentijn met je vriendinnen en & Other Stories!

Door Jana Frambach
Leestijd: 1 min

Wie heeft er een vent nodig wanneer je met vriendinnen gezellig Netflix kan bingewatchen? Blijf 14 februari lekker binnen en vier Valentijn samen met je vriendinnen in de mooie pyjama's van de nieuwe capsulecollectie van & Other Stories, die helemaal in het teken van vriendschap staat.

Met de nieuwe capsulecollectie wil & Other Stories nachtkleding omtoveren tot elegante outfits voor overdag. “Het geheim zit hem in de manier waarop je een dergelijke outfit stylet. Draag sleepwear met een fantastisch paar sneakers en combineer met een hoed, een mooie mantel en veel juwelen”, zegt streetstyle icoon en gezicht van de campagne Patricia Manfield.

Samen met haar beste vriendin én manager Renata Di Pace stelt Manfield de collectie van & Other Stories voor in het hotel Le Meurice in Parijs. De collectie van nachtkledij kreeg de toepasselijke naam Rêve Éveillé, wat dagdromen in het Frans betekent. De Parijse eenvoud en moeiteloosheid druipt van de ensembles af: “Op pyjama’s geïnspireerde kledingstukken zijn gemakkelijk te dragen en zijn de beste manier om eruit te zien alsof je niet te hard hebt geprobeerd”, legt Manfield uit.

Bekijk de campagnebeelden in onderstaande galerij:

De collectie is beschikbaar in de winkels van & Other Stories en online via wwww.stories.com

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: & Other Stories, Patricia manfield, Single, Valentijn, Vriendinnen.