Uniqlo x Carine Roitfeld: 3 x instant crush
©

Uniqlo x Carine Roitfeld: 3 x instant crush

Leestijd: 1 min

De Japanse modeketen Uniqlo, die bekend staat om zijn kwaliteitsvolle basiskleding, pakt graag uit met verrassende collabs. Na Lemaire en Inès de la Fressange is het nu de beurt aan de ex-hoofdredactrice van de Franse Vogue Carine Roitfeld. De collectie combineert stukken die kenmerkend zijn voor de trendy stijl van Roitfeld met enkele tijdloze basisstukken en vormt zo de perfecte aanvulling op je garderobe. Op de collectie is het nog wachten tot 3 november, maar wij selecteerden alvast onze favorieten! 

1. De kokerrok

Hét signature piece van Roitfeld. Combineer de klassieke kokerrok met een lederen perfecto of een bomber voor een meer rock ’n roll look. Hoge hakken en kanten panty’s zijn aangeraden!

2. Het hemd met camouflage print

Roitfelds levenspartner Christian Restoin is oprichter van het hemdenlabel Equipment. Het is dus vanzelfsprekend dat Roitfeld de hemdentrend als geen ander beheerst. Het hemd met camouflage print is perfect te combineren met de kokerrok, óf met een lederen skinny broek, óf met een jeans,…

3. De bomber van nep bont

Over de bomber moeten we niet veel meer zeggen. Deze it-jas draag je zowel overdag als ’s avonds, op een rok, een jurk, een broek of een jumpsuit.

 

Kokerrok € 39,90, Hemd € 59, 90, Bomber € 99,90. Vanaf 3 november verkrijgbaar in de winkels en online, www.uniqlo.com.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Carine Roitfeld, Collab, FW16, Uniqlo.