Mooie plus-size avondjurken voor de eindejaarsfeesten
© Lanvin

Mooie plus-size avondjurken voor de eindejaarsfeesten

Door Margo Verhasselt
Leestijd: 1 min

Binnenkort een fantastisch eindejaarsfeestje op de planning staan? Dan is het uiteraard belangrijk dat je er nog fantastischer uitziet. Veel merken bieden nu gelukkig stuks aan die rondingen accentueren. We maakten een overzicht van plussize avondjurken die je er geweldig uit laten zien voor de feestdagen.

De eindejaarsfeesten naderen en het jaar eindigen? Dat doen we in stijl. We maakten voor de gelegenheid een selectie plussize avondjurken. Het vinden van een avondjurk in een grotere maat is tegenwoordig makkelijker dan een paar jaar geleden. Veel prêt-à-porter-merken hebben tegenwoordig avondjurken in maten groter dan 44, en dat werd hoogtijd.

Lees ook: Bij deze Belgische merken shop je de mooiste maatpakken voor vrouwen

Degenen die hun rondingen willen accentueren, kunnen zich nu alle stilistische fantasieën veroorloven door te kiezen voor modellen met glitter, satijn of bedrukking, in verschillende lengtes en snitten.

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.