Tom Ford lanceert connaisseur-brillenlijn
©

Tom Ford lanceert connaisseur-brillenlijn

Leestijd: 1 min

Met de Tom Ford Private Eyewear Collection ontwierp Tom Ford  een speciale collectie zonnebrillen en leesbrillen voor de liefhebber en kenner van luxe-optiek. De elf stijlen in de Private Collection verwijzen naar de elf jaar waarin de designer bijzondere brillen in ultra-premium materialen maakt.

Tom Ford: “Dit zijn monturen die ik zelf draag en van sommige heb ik slechts een uniek exemplaar voor mezelf gemaakt. Dit is echt mijn eigen privécollectie. In de meeste gevallen werden deze edities van mijn lievelingsmodellen geproduceerd in nieuwe hoogstaande materialen die niet vaak voorkomen in de commercieel geproduceerde monturen.”

Tom FordDe warme en luxueuze afwerking en het natuurlijke patroon komen van buffelhoorn, Japans titanium beperkt het gewicht en zorgt voor een elegante uitstraling. Fotochrome glazen maken je zonnebril automatisch donkerder en lichter, afhankelijk van de lichtinval. De leesbrillen bestaan in lichte tinten groen, blauw en bruin. Naast tijdloze klassiekers zitten er ook pilotenmodellen en achtvormige monturen – het handelsmerk –in de collectie.

Je koopt de Private Collection online, in Tom Ford-winkels en geselecteerde brillenwinkels.

Katrien Huysentruyt De artikels van >

Tags: Bril, Eyewear, Montuur, Premium, Private Collection, Tom ford, Zonnebril.