3 tips bij het kiezen van de juiste schoenen voor je kinderen
©

3 tips bij het kiezen van de juiste schoenen voor je kinderen

Leestijd: 1 min

Speels én tijdloos, eenvoudig én origineel. Maak kennis met de nieuwe Tommy Hilfiger-kinderschoenencollectie lente/zomer 2018. Fun, comfortabel en trendy!

Binnenkort ligt de nieuwe Tommy Hilfiger-schoenencollectie voor kids weer in de winkel. En ze voldoet helemaal aan onze verwachtingen, zowel op het vlak van kwaliteit, comfort als stijl.

De gebruikte materialen zijn stevig, maar ook soepel. Hierdoor zitten de modellen als gegoten, voor een stoere look met maximaal comfort. Bij de meisjes werd gekozen voor pastelkleuren. Subtiele details geven ieder model een unieke uitstraling. Wat dacht je van glittersterren voor een glamoureuze toets of streepjesstof gecombineerd met een leren metaaldraadstrook op een witte luchtkussenzool? Uiteraard maakt de schoenenlijn voor zijn stijlvolle sportswear ook weer gretig gebruik van de vertrouwde kleuren die Tommy Hilfiger groot hebben gemaakt: wit, rood en blauw.

Sneakers die als gegoten zitten!

Voor de jongens liet Tommy Hilfiger zich inspireren door hun nieuwsgierige, ondeugende, non-conformistische en avontuurlijke kant. Het resultaat? Sneakers die je in een handomdraai aantrekt: drie velcrostrips en vertrekken maar! Deze lente zijn sneakers trouwens een absolute must. Daarom werd enorm veel aandacht besteed aan de materiaalkeuze. Stevig leder, ademende stoffen van hoogwaardige kwaliteit om zweten tegen te gaan, en soepele materialen, zodat de kinderen zich 100% comfortabel voelen in hun sneakers.

Deze collectie werd speciaal ontworpen om kinderen de hele dag lang in alle vrijheid te laten spelen. We geven je nog drie tips mee om de juiste schoenen te kiezen voor je kind:

  1. Kies de juiste maat. Als je zeker wil zijn van de juiste maat, laat je kind dan de schoenen passen. Hun voetjes moeten goed ondersteund worden, vooral aan de hiel, maar de schoenen mogen zeker niet knellen. Je kind moet er zich comfortabel in voelen en de tenen kunnen bewegen.
  2. Maak het hen gemakkelijk. Iedere morgen hetzelfde scenario: haast je, we komen nog te laat op school. Niets moeilijker dan sneakers aantrekken met veters waarvan het strikken eindeloos duurt. Kies daarom voor modellen met velcro of een rits. Of voor velcro gecombineerd met veters. Zo win je heel wat tijd!
  3. Maak het jezelf gemakkelijk. Om slechte geurtjes te vermijden en sneakers niet dagelijks te moeten schoonmaken, kies je beter voor makkelijk te onderhouden materialen. Goed om weten: synthetische materialen zijn eenvoudig te wassen, maar leder laat de voeten ademen en voorkomt overmatig zweten en huidirritatie.

Met de nieuwe Tommy Hilfiger-schoenencollectie lente/zomer 2018 zit je alvast safe. Nu hoeft je oogappel alleen nog zijn/haar favoriete paar uit te kiezen in de betere schoenwinkel!

 

Tags: Kinderschoenen, Tommy Hilfiger.