The Label Edition opent pop-up in Brusselse concept store Graphie Sud
© The Label Edition

The Label Edition opent pop-up in Brusselse concept store Graphie Sud

Door Lotte Gillis
Leestijd: 1 min

Deze week is de collectie van The Label Edition tijdelijk verkrijgbaar bij de concept store Graphie Sud. Snel zijn is de boodschap want dit exclusieve pop-up concept vindt enkel deze week plaats en dat voor maar 4 dagen lang.

/

Graphie Sud

De winkel Graphie Sud is al decennialang een vaste waarde in Brussel. Sterker nog, het was een van de allereerste concept stores in de hoofdstad. Je vindt er een boeiende mix van kwaliteitsvolle kleding en kleurrijke hebbedingen die je interieur ongetwijfeld naar een hoger niveau tillen. Af en toe wordt de samenstelling van de merken aangepast, op dit moment vind je er naast The Label Edition ook namen als Ganni en Inti Knitwear.

Lees ook: Week van de Belgische mode: de mooiste knitwear van eigen bodem

/

The Label Edition

De pop-up van The Label Edition is een uniek gegeven in Graphie Sud. Normaal gezien blijven collecties wekenlang in de concept store verkrijgbaar. Het is ook voor het eerst dat The Label Edition en Graphie Sud samenwerken.

Het Spaanse merk past hoe dan ook volledig binnen de huisstijl van de concept store. De kleurrijke blouses en elegante broeken sluiten naadloos aan bij de andere items in de winkel. De kleding is niet alleen stijlvol, maar wordt ook volledig in Spanje geproduceerd met  onder andere gerecycleerde materialen en deadstock stoffen, genoeg redeneren dus om eens langs te gaan.

The Label Edition is van 11 tot 14 oktober verkrijgbaar bij Graphie Sud.

Lees ook: 7 redenen waarom we fan zijn van de VLogo Moon Bag van Valentino Garavani

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Brussel, Concept store, Fashion.