Summerfestival pakt uit met eigen collectie én exclusieve collab
© Pers

Summerfestival pakt uit met eigen collectie én exclusieve collab

Leestijd: 1 min

De zomervakantie wordt dit weekend in Antwerpen naar goede gewoonte knallend ingezet met het Summerfestival. Omdat muziek en mode bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, pakt het jongerenfestival dit jaar niet alleen uit met een eigen merchandisecollectie, maar ook met een exclusieve collab met het Belgische label O'Rèn.

De organisatie van het Summerfestival viel dit jaar voor het eerst in handen van Atmosphere Architects, ook bekend van We Can Dance en Laundry Day. En dat betekent dat het festival een make-over kreeg. Het thema van deze editie is de ultieme vakantiebestemming Ibiza en dat vertaalt zich onder andere in een hippe merchandisecollectie.

Deze bestaat uit T-shirts, sweaters, bomberjackets, petten en andere accessoires. Elk item is bedrukt met zomerse slogans als Forever on vacation en Sunkissed, en met exotische prints als palmbomen. De collectie is beschikbaar op het Summerfestival zelf en zal achteraf ook online verkocht worden.Summerfestival kleding merchandise collectie sweater

Naast de eigen merchandisecollectie sloeg het Summerfestival ook de handen in elkaar met Nathan Murillo en Michael Wauman van het Belgische label O’Rèn voor een exclusieve sweater. Al sinds de oprichting van O’Rèn bewijzen beide ontwerpers keer op keer dat ze perfect weten in te spelen op de wensen van jonge fashionista’s.

Voor het Summerfestival ontwierpen ze een limited edtion sweater, die met het peace symbool en het opschrift Let’s Start a Revolution knipoogt naar de vrije levensstijl van Ibiza. “Het is dat gevoel van vrijheid dat ons inspireerde voor de creatie van deze sweater”, vertelt Nathan Murillo. “Voor ons betekent vrijheid in de eerste plaats de mogelijkheid je te kunnen uitdrukken en te kunnen creëren.”

Summerfestival kleding merchandise collectie sweater

De Summerfestival x O’Rèn sweater komt op €75 en zal enkel verkocht worden op het festival.

Summerfestival vindt plaats op 1 en 2 juli aan de middenvijver op Linkeroever, Antwerpen. Meer info en tickets op www.summerfestival.be

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Antwerpen, Festival, Merchandising, Muziek, O'Rèn, Summerfestival.