Sokken van Down Under: Odd Pears
©

Sokken van Down Under: Odd Pears

Leestijd: 1 min

Slim zijn ze wel, Down Under. Het Australische sokkenmerk Odd Pears is niet het zoveelste hippe hipstersokkenmerk. De felgekleurde sokken met leuke prints zijn gebaseerd op een simpel, maar geniaal concept: je koopt geen paar sokken, maar meteen een trio. En je steunt ook nog eens het goede doel. 

Eten je wasmachine en droogkast ook geregeld één van je sokken op? Dan zijn de sokken van het Australische Odd Pears de oplossing. Bij het merk bestaat een paar sokken uit drie exemplaren, een identiek duo en één sok die er een tikje anders uitziet dan de andere twee. Ben je één van je sokken kwijt, heb je dus altijd een reservesok in huis. Of je draagt gewoon twee licht van elkaar verschillende sokken om de hipster in je gelukkig te maken.

Door sokken te kopen steun je bovendien het goede doel via het One Pear, One Dollar-concept dat het merk bedacht. Per verkocht trio sokken gaat er namelijk 1 Australische dollar naar een goed doel. Odd Pears heeft al een lijstje goede doelen waar het volledig achter staat, maar je kan bij je aankoop ook altijd een suggestie doen.

De sokken kosten € 12,20/trio. De webshop shipt wereldwijd. 

Franciska Bosmans De artikels van >

Tags: Australië, Goede doel, Mode, Odd pears, Sokken.