Shopping: Dit zouden wij dragen naar het Coachella festival
© Instagram @sincerelyjules & @alessandraambrosio

Shopping: Dit zouden wij dragen naar het Coachella festival

Door Alice Barbieux & Tine Stoop
Leestijd: 1 min

Het eerste weekend van Coachella gaat vandaag van start en het belooft een knaller van formaat te worden met headliners als Beyoncé, Eminem en The Weeknd. Het Californische festival is misschien wel een ver-van-mijn-bedshow voor ons, maar dat wil niet zeggen dat we niet kunnen dromen over onze ideale festivaloutfit. Deze zomer zijn er in België trouwens gelegenheden genoeg om in Coachella-stijl buiten te komen.

Zien en gezien worden

Coachella is een muziekfestival dat jaarlijks tijdens het tweede en derde weekend van april plaatsvindt in de Coloradowoestijn in Indio, Californië. Naast genieten van geweldige muziek kan je er je ogen ook flink de kost geven aan de kleurrijke festivalgangers. Celebs trekken er namelijk massaal heen om te paraderen in hun meest originele, frivole of gedurfde outfit. Kimono’s met bloemenprint, gehaakte jurken, hotpants en veel glitters zijn er dan ook dagelijkse kost.

Coachella vibes

Ter inspiratie voor jouw ideale festivallook selecteerden wij verschillende items met een Californische bohemian vibe à la Coachella. Wedden dat je op de Belgische festivals deze zomer ook hoofden zult doen draaien?

Inspiratie voor een festivalproof beautylook vind je hier

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Boho, Coachella, Festival, Muziekfestival, Shopping.