Shopping: back to school-modetrends voor kids waar we massaal voor bezwijken
© Instagram @simplekidsbelgium @smallable_store

Shopping: back to school-modetrends voor kids waar we massaal voor bezwijken

Door Camille Vernin  & Lieselot Luykx
Leestijd: 1 min

Waar krijg je zelf meer voldoening van dan zelf te gaan winkel? Plan binnenkort een shopping namiddagje samen met je kind! Merken concurreren de dag vandaag om het meeste originaliteit en om er zo cool én trendy mogelijk uit te zien. We selecteerden de beste kindertrends van de zomer en maken jullie alvast even jaloers ...

California way of liever je kind in bohemian-style? De kindertrends van deze zomer maken het mogelijk om te mixen en matchen met verschillende stijlen. Op zonnige dagen kiezen we voor een lichte en casual vintage-stijl. Bij grijs weer keren we terug naar een meer rock’n roll-garderobe voor onze peuters: een jurk in luipaard print voor onze kleine deugenieten, gecombineerd met laarsjes met een rozen of sterrenprint.

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook: dit zijn de 18 coolste mama’s op Instagram

/

California Child

Voor een kleurrijke en sportieve look, kiezen we voor een Californische stijl die je kinderen een ultra casual en trendy stijl geeft. Joie de vivre? Go for it!

/

Vintage look

Voor een minimalistische look kiezen we voor jurken met een vintage snit, ruiten, … Kies voor een Hawaiiaanse geïnspireerde shirt om je zoon een uitstekende uitstraling te geven! Voel je je al bezwijken?

/

Flower Power

Een bloemen thema is tijdloos en brengt automatisch een romantische en zomerse touch aan een outfit. It’s all about flowers dit seizoen. We spotten dit seizoen veel hemdjes met bloemenprints, niet alleen voor meisjes, maar ook voor jongens!

/

Bohemian Kids

De bohemian stijl heeft een verfijnde eenvoud waar we alleen maar van dromen voor onze kids. Shirts gemaakt van natuurlijke materialen, strohoeden, een mooie fleurige sjaal, …Het draait allemaal rond less is more!

/

Rock’n Roll Attitude

Wanneer de dagen een beetje kouder worden, kiezen we voor een rocklook. Zwart, rood, sprankelend roze … We transformeren onze kids in échte rocksterren! Wedden dat ze ervan zullen houden?

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Kids, Kinderen, Mode, Trends.