Shopping: 3 trendy stofjes voor de herfst
©

Shopping: 3 trendy stofjes voor de herfst

Leestijd: 1 min

Na de heerlijke nazomer in september is het tijd om (tijdelijk) afscheid te nemen van onze zomerkledij en sandalen en zonder weemoed de herfst te verwelkomen. Panty's incluis. En wat is er leuker dan het nieuwe seizoen te vieren met de nieuwste modetrends? Juist, niets. Wil je dit najaar je outfit on point hebben, dan moet je zeker een stuk aanschaffen in één van de volgende materialen. 

1. Fluweel

Vroeger was deze stof voorbehouden voor de elite, vandaag vinden we ze in de kast van elke fashionista. Wie all the way wil gaan, kiest voor een jurk of een maatpak. Wie het liever wat subtieler houdt, kan een simpele outfit opfleuren met een fluwelen accessoire.

velvet

1. Bomberjas van Topshop (€ 98). 2. Jurk van Zara (€ 12,95). 3. Schoudertas van Zara (€ 29,95). 4. Enkellaarsjes van Aquazurra (€ 650).  5. Top van Topshop (€34). 6. Choker van New Look via Asos (€ 6,65).

2. Metallic

De metallictrend, die deze zomer al zijn intrede deed, houdt ook dit seizoen stand. Voeg een stuk in metallicmateriaal toe aan je outfit voor instant glam. Ook wie van een futuristische look houdt, kan zich volledig laten gaan met deze trend. “E.T. phone home”?

Metallic

1. Plissérok van Zara (€49,95). 2. Blouse van H&M (€24,99). 3. Sneakers van New Balance via ASOS (€93,33).

3. Satijn

Satijn is niet langer enkel voor in de slaapkamer. Deze herfst kan je gerust in je nachtjapon de straat op. Combineer met contrasterende materialen zoals denim en leder om het geheel wat stoerder te maken.

Satin

1. Jurk van H&M  (€ 49,99), 2. Jas van Zara (€ 39,95), 3. Bomberjas van Mango (€ 35,99).

Copyright catwalkbeelden: Imaxtree

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: AW16, Fluweel, Metallic, Mode, Satijn, Trends.