Shoppen: de trunk show van mannenlabel Salle Privée
© Marina Testino

Shoppen: de trunk show van mannenlabel Salle Privée

Leestijd: 1 min

Modieuze mannen, omcirkel alvast donderdag 27 september in je agenda! Op die dag organiseert het mannenmerk Salle Privée namelijk een inspirerende trunk show, waarbij je een veel uitgebreidere collectie bekijken en kopen.

Op donderdag 27 september kan je van 18 tot 22 uur bij conceptstore Graanmarkt 13 terecht voor een exclusieve trunk show van Salle Privée. Salle Privée is een luxe label voor mannen, opgericht door Patrick Munsters. Het seizoensloze merk focust zich vooral op tijdloze, iconische kledingstukken voor de moderne man. Tijdens de trunk show kan je een veel uitgebreidere collectie dan gewoonlijk ontdekken en aankopen.

En er is nog meer goed nieuws! Als je tijdens het evenement drie stukken koopt, dan mag je ook een van de ingelijste foto’s van huisfotograaf Dariusz Jasak mee naar huis nemen. Je kan kiezen uit een selectie van dertien foto’s met daarop prachtige architectuur uit Antwerpen. Tijdens het evenement zal het team achter het merk en oprichter Patrick Munsters aanwezig zijn. Je kan tijdens de show ook genieten van lekkere hapjes en drankjes van Seppe Nobels.

Trunk Show Salle Privée. Donderdag 27 september, van 18 tot 22 uur. Graanmarkt 13 store, Antwerpen.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Graanmarkt 13, Mannen, Salle Privée, Trunk show.