Breng je oude schoen in feestmodus met de clips van Sarenza x Shourouk
© Pers

Breng je oude schoen in feestmodus met de clips van Sarenza x Shourouk

Door Alexandra Goffart & Melanie Stuckens
Leestijd: 1 min

We kunnen het niet ontkennen, de eindejaarsfeesten zijn de meest schitterende dagen van het jaar. En na het zien van de nieuwste juwelencollectie van Sarenza x Shourouk weten we dat we dit best letterlijk mogen nemen. Juwelenontwerpster Shourouk Rhaiem creëerde speciaal voor deze kerst wel een heel speciale collectie sierraden, eentje die niet jou, maar wel je schoenen doet schitteren.

Shourouk Rhaiem is een succesvol juwelenontwerpster. Ze ontdekte haar passie voor juwelen toen ze als klein meisje voor de kleerkast van haar oma stond, op zoek naar de perfecte outfit om zich te verkleden (zoals ongetwijfeld velen onder ons wel eens deden). Bovendien bleek ze niet enkel een passie, maar ook een talent te hebben als het gaat om juwelen. Zo begon Shourouk haar carrière bij grote modehuizen als Chloé en John Galliano. Maar al snel wilde ze meer en in 2008 besloot ze dan ook een eigen label te lanceren. Sindsdien ruilen de hedendaagse prinsessen onder ons oma’s kleerkast in voor haar prachtige juwelencollecties.

Dit jaar ging Shourouk Rhaiem een nieuwe uitdaging aan en ontwierp ze een collectie schoenjuwelen voor Sarenza. Vergeet dat nieuw paar schoenen, dit jaar blazen we een oud paar nieuw leven in met de feestelijke schoenjuwelen. Er is keuze tussen 3 sets, de ene nog stralender dan de andere. Dat kan ook niet anders, Shourouk ging namelijk aan de slag met echte vintage stenen en Swarovskidiamanten.

Ontdek hier de 3 schoenjuwelen van Sarenza x Shourouk.

De schoenjuwelen kan je shoppen op Sarenza.be. Elk paar is verkrijgbaar voor slechts €88,99.

Hieronder vind je nog enkele mooie lookbookbeelden die ter inspiratie kunnen dienen.

Marie Claire is alvast overtuigd; deze sprankelende schoenjuwelen vol diamanten, veren en glitters zijn de finishing touch voor elke glamoureuze feestlook. Tip: lees zeker ook dit artikel voor een prachtig bijpassend feestkapsel.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Accessoires, Eindejaarsfeesten, Feestdagen, Juwelen, Kerstcollectie, Sarenza, Schoenen, Schoenjuwelen, Shourouk Rhaiem.