Robert Clergerie viert 35ste verjaardag met exclusieve capsulecollectie
© Robert Clergerie

Robert Clergerie viert 35ste verjaardag met exclusieve capsulecollectie

Leestijd: 1 min

Ter gelegenheid van hun 35ste verjaardag lanceert het Franse schoenenmerk Robert Clergerie een capsulecollectie met 35 exclusieve versies van hun iconische schoen 'Roel'. Op zaterdag 17 december wordt de collectie feestelijk onthult bij Smets in Brussel. 

De Roel, met zijn avant-garde design, creatieve mix van kleuren en texturen en volmaakte afwerking, is de essentie van het huis. Al vanaf de eerste collectie in 1981 streefde Robert Clergerie ernaar een schoen te creëren die de unieke stijl van elke vrouw in de kijker zet. De Roel mag verschillende sterren onder zijn fans rekenen, waaronder Rihanna, Selena Gomez, Tilda Swinton en Marion Cotillard.

Op 17 december wordt de capsulecollectie op feestelijke wijze, met heerlijke cocktails en in de aanwezigheid van Tiany Kiriloff, onthult in Smets te Brussel. Bovendien kan je je nieuwe paar schoenen daar ook gratis laten personaliseren met jouw initialen.

De capsulecollectie is verkrijgbaar van 17 tot 31 december bij Smets, Naamsestraat 68, 1000 Brussel. De feestelijke lancering van de collectie is op zaterdag 17 december van 15 tot 18 uur. Je vindt het Facebookevent hier

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Capsulecollectie, Robert Clergerie, Roel, Smets Brussel.