Crush of the Day: De Partying collectie van Pull&Bear
© Pull&Bear

Crush of the Day: De Partying collectie van Pull&Bear

Leestijd: 1 min

Oh, wat is hij mooi, de vandaag gelanceerde Partying collectie van Pull&Bear. Glitters, leer en uitgepuurde snits is al wat de klok slaat in deze capsulecollectie op maat van de eindejaarsfeesten.

November, dat zijn grijze, natte dagen tijdens welke het kwik zelden hoog in de thermometer klimt. Maar november, dat is ook aftellen naar het einde van het jaar. Naar de eindejaarsfeesten, meer bepaald, en de vele leuke diners en feestjes die daarmee gepaard gaan. Hoog tijd dus om al eens te beginnen nadenken over je outfit. Dat moeten ze ook bij Pull&Bear gedacht hebben, want zij lanceerden vandaag hun Partying collectie.

En laten wij die nu echt helemaal de max vinden! Trouw aan de huisstijl mixt het merk de laatste nieuwe trends met diverse streetstyle invloeden. Het resultaat is een feestcollectie vol glitters, pailletten, leer en uitgepuurde snits. Een collectie die tegelijkertijd opgekleed als casual weet te zijn. Een feestlook die je in een handomdraai klaarspeelt, met andere woorden, en die je nadien ook nog gewoon kan dragen om te gaan werken. We like!

 

De Partying collectie van Pull&Bear is te koop in de winkels van het merk en op www.pullandbear.com.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Eindejaarscollectie, Eindejaarsfeesten, Pull&Bear.