Pretty petite: waar winkelen als je kleiner bent?
© Imaxtree

Pretty petite: waar winkelen als je kleiner bent?

Door Léonie Van de Vliet
Leestijd: 1 min

Zijn broeken voor jou vaak net te lang en passen kleren voor jou soms niet zoals je had gehoopt? Dan ben jij waarschijnlijk iets kleiner dan de gemiddelde vrouw, en we get the struggle.

Klein zijn is fijn, alleen is het soms lastig tijdens het shoppen. Daarom zochten we voor jou de mooiste collecties uit die speciaal ontworpen zijn voor petite ladies!

/

#1. Asos

De populaire kledingsite Asos heeft met haar petite afdeling voldoende en modieus oog voor de kleinere vrouwen onder ons. Met onder andere een eigen petite-collectie weet Asos menig vrouw te bekoren. Out met het inkorten van die broeken,  in met kant-en-klare fashionable kledij. Ziehier welke stuks onze harten alvast konden overwinnen:

/

#2. Petite Studio

Het New York City-based label Petite Studio legt de focus geheel en alleen op kleine vrouwen en mikt op trendy business casual kledij met een leuke edge. De collectie is ietwat prijziger dan de gangbare modelabels, maar de kwaliteit van de kledij garandeert een goede investering. Ontdek onze favoriete stuks:

/

#3. Zalando

Ook in het grote Zalando-aanbod kunnen kleinere vrouwen shoppen naar hartenlust. Hoewel Zalando geen eigen petite-collectie heeft, verzamelt het wel verscheidene modieuze collecties van bekende modemerken. Wij verzamelden voor jou alvast een paar must-haves:

/

#4. River Island

Tot slot vinden we bij River Island ook een uiterst fashionable petite-collectie. Ook voor kleinere vrouwen biedt dit modelabel dus classy kledij aan die perfect past binnen de laatste nieuwe modetrends. Swipe hier door onze favoriete items:

Meer lezen? Welk luipaardmotief? Onze favoriete stuks in de populaire zebraprintDuurzame mode: De Kringwinkel opent gloednieuwe kledingwinkel bij Meir50 tinten beige: onze favoriete stuks in de trendkleur van de zomer

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Asos, Klein, Petite, Petite Studio, River Island, Shopping, Zalando.