Paulien Riemis lanceert collectie in samenwerking met CKS
© Pers

Paulien Riemis lanceert collectie in samenwerking met CKS

Door Alexandra Goffart & Tine Stoop
Leestijd: 1 min

Wij houden van samenwerkingen. Een samenwerking tussen een hippe en stijlvolle Belgische blogster en een Belgisch merk? Nog beter! Paulien Riemis, a.k.a. Polienne, lanceert haar eerste capsulecollectie voor CKS. Wij zijn fan!

Vrouwelijk en comfortabel met een tomboy touch, dat vat de stijl van Paulien Riemis mooi samen. De 26-jarige Antwerpse schone runt al sinds 2009 een succesvolle modeblog. Daarnaast klust ze regelmatig bij als model en sinds kort mag ze dus ook de titel ontwerper aan haar cv toevoegen. Haar Polienne x CKS collectie ligt nu in de winkel.

At the @cksfashion HQ today, admiring these awesome stairs and working on a secret project! ❤ More info coming soooon! #HMootd

Een bericht gedeeld door POLIENNE by Paulien Riemis 🌙 (@paulienriemis) op

Na de vorige samenwerking met CKS, Selected by Polienne, waarvoor Paulien een selectie kledingstukken samenstelde, was het nu tijd voor het echte werk, namelijk zelf een collectie ontwerpen. En daar is ze met verve in geslaagd. De Essentials by Polienne capsulecollectie bevat een reeks tijdloze en veelzijdige stuks met trendy details, waaronder sportsweardetails, de trendkleur geel en uitlopende mouwen.

Alle items uit de collectie kunnen naar believen gecombineerd worden tot een outfit voor elke gelegenheid. Zo draag je de plissérok bijvoorbeeld met de gele casual trui en met sneakers voor een drukke dag op het werk. Wanneer je diezelfde rok met de lurex top en killer heels combineert, heb je de perfecte outfit voor een avondje uit.

Bekijk hier de prachtige campagnefoto’s, met Paulien in de hoofdrol, voor extra inspiratie:

De Essentials by Polienne collectie is verkrijgbaar in de CKS winkels en online.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Capsulecollectie, CKS, Polienne.