Milan Fashion Week: Patrizia Pepe over de samenwerking met Dua Lipa
© Pers

Milan Fashion Week: Patrizia Pepe over de samenwerking met Dua Lipa

Leestijd: 1 min

Wij gingen woensdag langs in de Patrizia Pepe showroom in Milaan voor een gesprek met artistiek directeur Patrizia Bambi. We ontdekten er de nieuwe lente-zomer 2018 collectie én kregen in primeur de herfst-winter 2017/18 campagnevideo met Dua Lipa te zien.

In 2018 mag Patrizia Pepe 25 kaarsjes uitblazen en dat leek het Italiaanse merk het uitgelezen moment om haar DNA nog eens te bekrachtigen. Met de samenwerking met Dua Lipa benadrukt Patrizia Pepe haar sterke band met de muziekwereld. Ook hoopt het merk via de 22-jarige popster voornamelijk millennials aan te spreken.

Waarom koos je voor een zangeres als het gezicht van de nieuwe campagnevideo? 

Patrizia Bambi: “Muziek is een grote passie van mij en het is altijd een belangrijke bron van inspiratie geweest voor mijn collecties.”

Waarom past Dua Lipa zo goed bij Patrizia Pepe?

“Dua’s muziek, die tegelijkertijd stoer en vrouwelijk is, is een verlengde van haar persoonlijkheid. Ze heeft plezier in wat ze doet en ze belichaamt de bevrijde, eclectische Patrizia Pepe-vrouw.”

De video, waarin Dua de Nancy Sinatra klassieker Bang Bang covert, werd gedraaid in New York door fotograaf en regisseur Sharif Hamza. Bekijk hier het resultaat…

De herfst-winter 2017/18 collectie in beschikbaar in de Patrizia Pepe winkels en online via www.patriziapepe.com

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Dua Lipa, Milan fashion week, Patrizia bambi, Patrizia Pepe.