Paris Fashion Week: lopen op het water met Yves Saint Laurent
© Imaxtree

Paris Fashion Week: lopen op het water met Yves Saint Laurent

Leestijd: 1 min

Een natte bedoening afgelopen dinsdag bij Franse modehuis Saint Laurent. Modellen waadden er hun weg over een speciaal aangelegde waterbassin aan de Trocadero fontein in hartje Parijs, geflankeerd door rijen verlichte palmbomen en met de Eiffeltoren als achtergrond. Oh ja, en dat op stiletto's.

Anthony Vaccarello, creatief directeur van Saint Laurent, maakte het zijn topmodellen Kaia Gerber, Anja Rubik en Freja Beha Erichsen niet gemakkelijk door ze te laten paraderen op een spekgladde catwalk. Gelukkig maar zaten er opvallend veel badpakken in de collectie, just in case iemand een stapje miste. Naast die ijszersterke zwarte swimwear silhouetten zagen we ook mantelpakken met fluwelen blazers, met paillette bezaaide blousen en avondjurken die glinsterden van versiering. Trendkleur: zonder twijfel zwart, met hier en daar een luipaardmotiefje of een donkergroene toets.

De eerste rij zag er net zo powerful uit als de modellen op het defilé met Lindsay Lohan, Alison Brie, Dave Franco, Rosie Huntington-Whiteley en Zoe Kravitz frontrow.

 

Meer modenieuws?
Lees ook: dit is nu al het zomeraccessoire van 2019
Lees ook: 4 Instagramaccounts om te volgen tijdens de modeweken

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Mode, Modeweken, Paris fashion week, Saint Laurent, Shopping.