Paris Fashion Week: Naomi Campbell, véél regen en alles wat we zagen op de Saint Laurent SS20 show
© Imaxtree

Paris Fashion Week: Naomi Campbell, véél regen en alles wat we zagen op de Saint Laurent SS20 show

Door Charlotte Deprez  & Lieselot Luykx
Leestijd: 1 min

Ongetwijfeld is elk jaar de show van Saint Laurent eentje waar we het meest naar uitkijken tijdens de Paris Fashion Week. De Belgische artistiek directeur Anthony Vaccarello stelde ons alvast niet teleur. Kijk even mee ... 

/

Een défilé in de regen

Zoals vele malen eerder vond de show plaats aan de voet van de glinsterende Eiffeltoren (in alle eenvoud). Vorig jaar opteerde de artistiek directeur van Saint Laurent voor valse regen, dit jaar hadden ze de weergoden mee … De regen was een pluspunt voor de creatie van hun défilé.

Dat weerhield de modellen niet om te defileren om de collectie van Saint Laurent SS20 te presenteren. Op het programma: mini-mini-shorts, zwart, leer, hoge laarzen, veel goud, transparante materialen en natuurlijk colberts, de signature van het modehuis.

En toen, terwijl we dachten dat we alles hadden gezien met Kendall Jenners blonde haar en Jennifer Lopez’s Jungle Dress voor Versace, kwam één van de meest invloedrijke modellen aller tijden op de catwalk gelopen. Naomi Campbell, met haar symbolische slingerende wandeling, sloot de défilé af.

/

De Saint Laurent lente-zomer 2020 show in beeld

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook; Milan Fashion Week: De Fendi SS20 show in beeld

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Anthony Vaccarello, Naomi Campbell, Paris fashion week, Saint Laurent.