Crush of the Day: De multifunctionele sjaals van Oh Really
© Pers

Crush of the Day: De multifunctionele sjaals van Oh Really

Leestijd: 1 min

Wij houden van multifunctionele mode, want meer kleren voor minder geld! Daarom zijn we ook heel blij met de komst van het gloednieuwe Belgische merk Oh Really. Met hun 4-in-1 sjaals ben je in een mum van tijd gekleed voor elke gelegenheid.

Creatieve breinen achter Oh Really zijn Kathy en Lieselotte, twee talentvolle dames die elkaar enkele jaren geleden leerden kennen op de modeacademie van Sint-Niklaas. Ze vonden elkaar al snel in hun visie over mode en niet veel later was hun eigen merk een feit.

De eerste collectie van Oh Really, Wanderlush, bestaat uit 8 sjaals van 100% zijde. Voor de unieke prints haalden de dames inspiratie uit hun reizen naar de Caraïben. Met enkele ingenieus geplaatste knoopjes transformeer je de sjaal in een handomdraai. Een kleurrijke sjaal of een luchtige blazer voor overdag, een wikkel- of cocktailjurk voor ’s avonds? Het kan allemaal! Met het bijgevoegde leren riempje werk je je look helemaal af.

#ohreallyofficial #wanderlush #ohreallymodel #belgianfashion #ikkoopbelgisch #summer #carribeangirl #fashionphotography

Een bericht gedeeld door Oh Really official account (@ohreallyofficial) op

Peacocktail 🌴 #ohreallyofficial #wanderlush #ohreallymodel #belgianfashion #ikkoopbelgisch #summer #fashionphotography

Een bericht gedeeld door Oh Really official account (@ohreallyofficial) op

Ga jij binnenkort op vakantie naar een exotische bestemming en lijken deze multifunctionele sjaals jou ideaal om je vakantiegarderobe te vervolledigen? Haast je dan nu naar de Instagrampagina van Marie Claire, want daar kan je er nog tot 26 juni één winnen!

Prijzen gaan van €200 tot €550 per sjaal. Meer info en verkooppunten via www.ohreally.be

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Belgisch, Mode, Multifunctioneel, Oh Really, Sjaals, Tropisch.