Nu shoppen, straks shinen: de Moschino (tv) H&M collectie is uit
© H&M

Nu shoppen, straks shinen: de Moschino (tv) H&M collectie is uit

Door Elspeth Jenkins
Leestijd: 1 min

De langverwachte Moschino(tv) H&M collab ligt vanaf vandaag eindelijk in de winkels. Verwacht je aan kilo's bling en glitter, wat je van ontwerper Jeremy Scott natuurlijk wel kon verwachten.

5 positieve quotes van de man achter deze happy samenwerking:

Jeremy Scott: “De Moschino (tv) H&M collectie is positief en fun, en ook zeer democratich. Ik geloof dat mode voor iedereen moet zijn, ongeacht wie je bent of je afkomst. Het gaat over aanvaarding en plezier. Ik nodig iedereen uit om fun te hebben met zijn of haar look. “

/

“Diversiteit is een belangrijk thema voor mij, niet alleen in deze campagne, maar sinds mijn allereerste collectie in de 90’s. Mode is voor mij altijd over expressie gegaan en het recht om te zijn wie je wil zijn. Ik ben altijd blijven pushen voor diversiteit. Dit gaat niet over politiek, het is een levensstijl. Ik vind het fantastisch om mode te gebruiken om mijn boodschap de wereld rond te sturen.”

/

 

Voir cette publication sur Instagram

 

MOSCHINO [tv] H&M drops tomorrow! Look who joined our #HMOSCHINO crew🔥 @madonna @itsjeremyscott @moschino

Une publication partagée par H&M (@hm) le

“Ik ben zelf opgegroeid in Midden-Amerika, dus popcultuur was een venster naar de wereld. Daarom ben ik zo blij met de MTV mash up in de collab, omdat MTV het medium is waar ik muziek en mode heb zien samensmelten. De iconografie van MTV is geschroeid in mijn brein.”

/

“Ik ben zo blij met alles dat ik in mijn leven heb, elke dag opnieuw. Ik hou van mijn vrienden,mijn werk, fashion, popcultuur. Er is zoveel waarvan ik hou, zodat het makkelijk is voor mij om positief te blijven. Trouwens, wanneer ik een boost van positiviteit kan gebruiken, kijk ik gewoon naar een Disney klassieker.”

 

Voir cette publication sur Instagram

 

BAD GIRLS DO IT WELL… MY CHAIN HITS MY CHEST… @moschino 📺 @hm DROPS IN STORE NOVEMBER 8 TH #HMOSCHINO

Une publication partagée par Jeremy Scott (@itsjeremyscott) le


/

“Tegenwoordig lig ik elke avond op tijd in mijn bed met een kopje herbal tea. Oke, misschien niet elke avond, maar ik geniet zoveel van mijn werk, dat ik het belangrijk vind om goed uit te rusten.

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: H&M, Jeremy Scott, Mode, Moschino, Shopping.