3 Nederlandse designlabels waar we zot van zijn
© Pers

3 Nederlandse designlabels waar we zot van zijn

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Nog steeds op zoek naar die perfecte bank voor in je interieur? Of een tafel waar al je familie en vrienden rond passen zonder te moeten toegeven aan stijl? Onze noorderburen weten wel raad. Wij geven je drie Nederlandse designlabels waar we in België zot van zijn.

Fest Amsterdam

Fest staat voor affordable luxury, een high-end merk zonder het high-end prijskaartje. Oprichtster Femke Furnee wil met Fest dan ook design toegankelijk maken voor het grotere publiek.

Het designlabel heeft een eigen collectie meubelen en woonaccessoires die naast de webshop en Fest brandstores, in meer dan 200 verkooppunten wereldwijd wordt verkocht. Goed nieuws voor ons, dit stijlvolle designlabel komt binnenkort naar België. Begin juni 2020 opent aan de Steenhouwersvest in Antwerpen namelijk de eerste Belgische flagshipstore.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door festamsterdam (@festamsterdam) op

/

Studio Henk

Meubels die niet alleen mooi zijn maar ook elke dag bruikbaar zijn, dat is waar Studio Henk voor staat. Je kan de meubels zelf samenstellen op basis van een breed aanbod aan maten, afwerkingen, stoffen en kleuren. Zo zorgt deze Nederlandse meubelontwerpstudio voor design die een leven lang mee gaat.

Onlangs lanceerde Studio Henk nog de collectie ‘soft tones’. Deze collectie is gekarakteriseerd door natuurlijke materialen, zachte vormen en neutrale tonen.

/

Zuiver

Tomorrow’s design for today’s interior, dat is het motto achter het designlabel Zuiver. Verwacht je hier aan frisse, trendy en hedendaagse meubels, accessoires en verlichting. Een oude of nieuwe collectie? Elk design van het merk maakt er een perfecte combinatie van. Alle producten van Zuiver hebben die typische  eigenwijze twist wat het designlabel zo geliefd maakt

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ZUIVER (@zuiver_) op

Geïnteresseerd in dit artikel? Lees dan ook: Top 7 budget websites om je interieur te transformeren en Collectible Design Fair 2020: word op slag verliefd op hedendaags design.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Design, Fest, Interieur, Nederland, Studio Henk, Zuiver.