Naomi Campbell sluit Messika High Jewelry show af
© messika

Naomi Campbell sluit Messika High Jewelry show af

Leestijd: 1 min

Naomi Campbell liet de hele zaal juichen wanneer ze de juwelenshow van Messika afsloot met haar subtiele glimlach en de Akh-Ba-Ka Ketting van het Huis met 2.550 diamanten.

/

Het was een glinsterende finale bij juwelenmerk Messika. Niemand minder dan Cindy Bruna, Taylor Hill en Alton Mason verschenen op de catwalk in Adidas sportkleding en met zo’n 150 sieraden. Een opvallende, maar erg bewuste keuze. “Het succes van Messika is altijd te danken geweest aan het ‘out of the box’-denken, dus het leek me fantastisch om de duurste collectie die ik ooit heb gemaakt te presenteren op een plek die een beetje ruig is”, vertelt oprichtster Valérie Messika daarover aan WWD.

Ze hield haar show in een gestript gebouw op een steenworp van Place Vendôme. En het resultaat was zoals de ontwerpster gehoopt had: casual cool met een luxueus tintje.

Lees ook: Bella Hadid laat jurk opspuiten bij Coperni: dit wil je weten over het meest besproken moment van Paris Fashion Week

Egypte

/

Voor ontwerpster Valérie Messika is deze collectie het resultaat van een ongekende verkenning van het Oude Egypte. Ze is al lange tijd actief in de familiehandel van geslepen stenen en biedt nu voor het eerst transformeerbare stukken en originele ontwerpen aan.

Naomi Campbell zag er dan ook zeker zo koninklijk uit als een Egyptische koningin en even ready to rumble als de machtige vrouwen van vandaag in een minimale zwarte blazer, een nylon broek en het meesterwerk van de collectie.

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Messika.