Dit zijn de winnaars van de allereerste Metropolitan Models Contest Belux
© Jean de Franvil - People Studio Magazine

Dit zijn de winnaars van de allereerste Metropolitan Models Contest Belux

Door Melanie Stuckens
Leestijd: 1 min

Dinsdag 14 november was het eindelijk zover: de finale van de allereerste Metropolitan Models Contest Belux. Twaalf jongens en twaalf meisjes zette hun beste beentje voor op de catwalk van het gloednieuwe Hôtel de la Poste in Tour & Taxis. Wie er naar huis mocht met het felbegeerde contract? Dat ontdek je hier.

Metropolitan Models werd opgericht in 1986 door Michel Levaton. Het bureau heeft al meerdere bekende gezichten onder zijn vleugels en weet als geen ander talent te spotten.  Zo startten onder andere Heidi Klum, Eva Herzigova en Claudia Schiffer hun succesvolle carrière bij Metropolitan Models.

Het behoeft weinig betoog dat ook dinsdag heel wat schoon volk aanwezig was in Brussel voor de allereerste finale van de Metropolitan Models wedstrijd in België en Luxemburg. Tijdens de show liepen de 24 finalisten 4 defilés, waarin ze telkens een andere kant van zichzelf aan het publiek en de jury toonden.  Van puur natuur tot glamoureus uitgedost in avondkledij, van winters ingeduffeld in een dikke jas en dito sjaal tot schaars gekleed in bikini of zwembroek.

Finale Metropolitan model contest Belux 2017

Een bericht gedeeld door MetropolitanModelContestBelux (@metropolitancontestbelux) op

Metropolitan Contest Belux finale 2017

Een bericht gedeeld door MetropolitanModelContestBelux (@metropolitancontestbelux) op

Uiteindelijk was het aan de jury om vier winnaars aan te duiden. Voor België sleepten Iman Traore (19) en Elvisson Vukaj (18) de gouden medaille in de wacht, voor Luxemburg gingen Caroline Reuter (18) en Thomas Seghers (18) naar huis met de grote prijs. Alle vier hebben ze nu een contract van Metropolitan Models op zak, dus vermoedelijk zien we hen zeer binnenkort terug in de pagina’s van Marie Claire.

Metropolitan Models Contest

Meer info over Metropolitan Models Contest Belux en foto’s van het event, vind je op www.metropolitancontestbelux.com.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Catwalk, Finale, Metropolitan models, Model.