Messika viert 10 jaar Move-collectie met exclusieve collab
© Mert & Marcus

Messika viert 10 jaar Move-collectie met exclusieve collab

Leestijd: 1 min

Move, de meest iconische collectie van het Parijse juweliershuis Messika, bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd met een allereerste collab. Na dagen de spanning erin te houden op hun sociale media, onthult het huis vandaag eindelijk met wie ze de samenwerking aangingen: niemand minder dan Gigi Hadid ontwierp de exclusieve verjaardagscollectie Move Addiction.

De Move-collectie wordt gekenmerkt door drie bewegende diamanten die symbool staan voor de liefde van gisteren, vandaag en morgen. Ter ere van het tienjarige bestaan van deze collectie heeft Messika, voor het eerst in de geschiedenis van het huis, een samenwerking op poten gezet met topmodel en it-girl Gigi Hadid.

Gigi is heel fijn om mee te werken. Ik was onder de indruk van haar oog voor detail en gevoel voor mode. Ze is de belichaming van de Messika-vrouw: spontaan, vrolijk en wijs. – Valérie Messika

Het resultaat van die samenwerking is de exclusieve verjaardagscollectie Move Addiction. Sterke designs, zuivere cuts en opvallende vormen geven deze collectie een jonge, ietwat rebelse, look. Move Addiction bevat zowel oorbellen, als veelzijdige halskettingen, maar ook ringen en armbanden die apart of gecombineerd gedragen kunnen worden. Elk stuk is beschikbaar in wit, geel en roze goud en met of zonder pavé diamanten.

Dit zijn alvast onze favorieten…

De Move Addiction collectie is te koop vanaf 30 september in alle Messika winkels en op de gloednieuwe webshop www.messika.com

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Collab, Gigi Hadid, Juwelen, Messika, Move addiction, Move collectie.