Marie Claire spot de streetstyles bij Paris Fashion Week
©

Marie Claire spot de streetstyles bij Paris Fashion Week

Leestijd: 1 min

Omdat er op fashionweek net zoveel te zien valt naast dan op de caltwalk, verzamelen we enkele streetstyles die ons in het oog sprongen. En zwart wit doet het blijkbaar nog steeds goed. Kijk maar mee.

De shows

We waren op de shows van Ann Demeulemeester, Guy Laroche, Each x Other, Christian Wijnants, Rick Owens, …. Menig modeliefhebber snuistert rond in de buurt van de shows om een glimp op te vangen van het gebeuren. Maar uiteraard ook op de shows zelf zien we een uitgedost publiek, op hun paasbest, zoals ze dat zeggen.

Fotoshoot

Na afloop staan er minstens twintig fotografen aan de uitgang te wachten om de modellen en de fashionista’s te fotograferen. En dus deden wij gewoon mee. Sommigen staan echt te poseren en maken er een hele fotoshoot van. Anderen staan wat te dwalen aan de kant in de hoop opgemerkt te worden.

streetstyles

De trends

Opvallend zijn de vele zwart wit looks die te zien waren onder de streetstyles. Blijkbaar toch nog steeds de kleuren bij uitstek wat mode betreft. Enkelen gaan voor kleur en maken daarmee meteen een statement. Ook de Shows zelf bekennen toch iets meer kleur dan het straatbeeld.

Het fotoverslag

Foto’s: Laura de Coninck en Aline Morue

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Fashion, Paris fashion week, Streetlooks, Streetstyles, Trends.