Maison Lab en La Bottega lanceren online pop-upcollab
© Pers

Maison Lab en La Bottega lanceren online pop-upcollab

Leestijd: 1 min

Twee Limburgse ondernemingen van formaat bundelen hun krachten. Gedurende zes maanden kan je namelijk de herfst-wintercollectie '16/'17 van de high end conceptstore La Bottega shoppen op de webshop Maison Lab. En dat aan de helft van de prijs, uiteraard!

Dit heugelijke nieuws werd afgelopen vrijdag bekendgemaakt tijdens een spetterende Fashion Party in de La Bottega Lounge in Hasselt.

Op Maison Lab, de succesvolle webshop van de twee Limburgs-Marokkaanse zussen Tahnee en Samira en hun broer Djalil Labyed, shop je premium merken aan minstens de helft van de prijs. La Bottega, de luxeconceptstore van het echtpaar Karine Valy en Marc Jamar, is al sinds de oprichting in 1991 een vaste waarde in het Hasseltse modelandschap. Beide Limburgse kanjers slaan nu de handen in elkaar.

La Bottega heeft al enkele jaren een eigen webshop, maar daar kan je niet terecht voor de outletcollectie. Dankzij de samenwerking met Maison Lab, dé experts in outlet, kan je nu via een online pop-up die outletcollectie wel shoppen.

Nog tot midden februari 2018 kan je voor de beste koopjes terecht in de pop-upshop via de website van Maison Lab. De outletselectie bestaat uit verschillende tijdloze, klassevolle, maar vooral prachtige stuks. En alles aan de helft van de prijs, want “half the price, double the fun”!

We have learned so much from them! Thank you for believing in us! ❤️ #maisonlabxlabottega

Een bericht gedeeld door Maison Lab (@maisonlabshop) op

Marc Jamar en Karine Valy van La Bottega en Tahnee, Samira en Djalil Labyed van Maison Lab tijdens de feestelijke lancering van de pop-upcollab.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Collab, La Bottega, Maison Lab, Outlet, Pop-up shop.