Crush of the Day: de nieuwe zomercollectie van LN Knits
© LN Knits

Crush of the Day: de nieuwe zomercollectie van LN Knits

Leestijd: 1 min

Oké, het is misschien wel putje winter, maar toch dromen we graag al over warmere temperaturen. Zeker bij het zien van de nieuwe zomercollectie van LN Knits.

Voor de nieuwste zomercollectie van LN Knits liet Ellen Kegels zich inspireren door de surfcultuur in Portugal. Denk aan de geur van zout op je huid en in je haar, het ruisende geluid van de golven en de roze gloed van een zomerse zonsondergang. Het resultaat? Een luchtige zomercollectie met frisse kleuren.

Knitwear enkel voor in de winter? Think again! LN Knits verrast namelijk met nieuwe zomerse snits en designs. Zo zien we lichte jurken met rugdecolletés, oversized pulls met losse steek en truien met open schouders. Nieuwe kleuren zoals Mojito Mint, Lagoon Blue en Bellini Pink transporteren ons zo naar een zwoele zomeravond.

Nieuw dit seizoen is het gebruik van baby linnen, een mix van linnen en baby alpaca die zorgt voor een zacht en speels resultaat. De stuks in baby alpaca werden dan weer gebreid in een losse steek waardoor je zelfs in de zomer van de zachtheid van dit geweldige materiaal kan genieten.

Droom alvast weg bij de prachtige campagnebeelden van de LN Knits SS18-collectie:

De LN Knits SS18 collectie is vanaf februari beschikbaar in de winkel en online via www.lnknits.com

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Baby alpaca, Ellen Kegels, Fairfashion, Ik koop Belgisch, Knitwear, LN Knits, Portugal, Ss18, Surfen, Zomercollectie.