Labels Inc. viert 15de verjaardag met nieuwe winkel
© Labels Inc.

Labels Inc. viert 15de verjaardag met nieuwe winkel

Leestijd: 1 min

De designer outletshop Labels Inc. telt dit jaar 15 lentes en dat wordt gevierd met een verhuis naar de Nationalestraat, dé modebuurt van Antwerpen.

In 2002 opende Erna Vandekerckhove een winkel met designermode en -accessoires in de Aalmoezenierstraat, op een boogscheut van de Nationalestraat. De Nationalestraat was op dat moment aan het opleven als modebuurt: het ModeMuseum was net geopend en de straat trok zowel beginnende als gevestigde ontwerpers aan, met Dries Van Noten en zijn Modepaleis op kop. De ideale plek dus voor een winkel met onberispelijke tweedehandskleding en gloednieuwe stukken uit oude collecties.

Bij Labels Inc. vind je stukken van de meest avantgardistische ontwerpers uit binnen- en buitenland. Dries Van Noten, Maison Margiela, Vêtements, Comme des Garçons, Balenciaga en Miu Miu zijn slechts een kleine greep uit het aanbod. Bovendien steunt Labels Inc. ook jong talent want elke maand krijgt een veelbelovende modestudent er een etalage om zijn of haar werk te presenteren. Niet moeilijk dat de winkel al snel een vaste waarde werd die modeliefhebbers van over de hele wereld naar Antwerpen lokt.

Nu, 15 jaar later, was het tijd voor een nieuwe stek. Sinds eind juli is iedereen dus welkom in de Nationalestraat 95. “New space, same philosophy, same spirit, good old prices”, aldus Erna Vandekerckhove.

Leuk weetje: van 8 tot en met 11 november organiseert Labels inc. een exclusieve stocksale van Bernhard Willhelm.

#bernhardwillhelm footwear #labelsinc #antwerp #antwerpen styling & pic @junglemarc

Een bericht gedeeld door Labels Inc. (@labelsinc) op

Nieuwe winkel Labels Inc., Nationalestraat 95, 2000 Antwerpen, www.labelsinc.be.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Bernhard Willhelm, Designer outlet, Erna Vandekerckhove, Labels Inc., Nationalestraat.