Add some glitter to your glamour met de Kirakira+ app
© Instagram@ evachen212

Add some glitter to your glamour met de Kirakira+ app

Door Charlotte Deprez & Melanie Stuckens
Leestijd: 1 min

Je hebt het de voorbije weken ongetwijfeld zien passeren op Instagram of andere sociale media: glitter, glitter en nog meer glitter. De Kirakira+ app is een echte hype. Oogverblindende make-up, glanzende schoenen of glinsterende jurken; het kan allemaal! Hoe? Dat ontdek je hier.

Hoewel de Kirakira+ app al bestaat sinds 2015, werd hij pas de laatste weken razend populair. Tijdens de Fashion Weeks maakte verschillende modellen en influencers handig gebruik van de Kirakira+ tool. Onder andere Eva Chen, een bekende Instagrammedewerkster, is helemaal fan van deze app. En eerlijk is eerlijk: de Fashion Weeks zagen er nog nooit zo schitterend uit!

https://www.instagram.com/p/BZOeCSXHyOW/?taken-by=evachen212

Kirakira+ is dus dé manier om je foto’s en video’s extra opvallend te maken door ze in een flonkerend jasje te steken. De app detecteert namelijk alle lichtbronnen op je foto of video, dit kunnen zowel voorwerpen zijn die zelf licht uitstralen als dingen die licht reflecteren. Wat het ook is, de app pikt het licht op en accentueert dit door er extra sparkles aan toe te voegen. Bovendien biedt de app zeven kleurfilters, van subtiele sterretjes tot een overdosis aan bling-bling. En mag het echt helemaal over the top zijn, zet dan je flits aan voor extra glitters.

https://www.instagram.com/p/BbfaZBrH9ZX/?tagged=kirakira

Ben je helemaal verkocht en kan je niet wachten om de Kirakira+ -app zelf te gebruiken? Download hem dan nu in de App Store voor slechts 99 cent. Eén ding is zeker, dit jaar zal het niet ontbreken aan glamoureuze, glinsterende kerstbomen of schitterende winterwonderlandschappen op Instagram. Onze ogen beginnen alvast te fonkelen als we eraan denken!

De Kirakira+ app is hier beschikbaar.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: App, Glitter, Instagram, Kirakira, Smartphone.