Kijk binnen in het dromerige huis van Vivian Hoorn op Ibiza
© westwing

Kijk binnen in het dromerige huis van Vivian Hoorn op Ibiza

Leestijd: 1 min

Dat Creative Director en model Vivian Hoorn oog heeft voor detail moet ondertussen haast niet meer verteld worden. Maar wanneer we mogen binnenkijken in haar knusse stek op Ibiza wordt het nog eens zo duidelijk. In samenwerking met Westwing geeft ze een blik achter de schermen in haar huis op het eiland. 

/

De Nederlandse fotografe en influencer woont niet alleen in ons buurland maar heeft ook een prachtig optrekje op Ibiza, waar ze samen met haar vriend Rien vertoeft. Ze koos er voor een organische sfeer die perfect bij het eiland past, zachte zandkleuren en een vleugje blauwgroen in de mix. Ze ging er samen met haar goede vriendin en interieur stylist Noëlle Baartmans op zoek naar het perfecte interieur.

Het appartement past bij de stijl van de Nederlandse. “De sfeer zorgt voor meer creativiteit en gezelligheid. Hoe ik het huis schoonhoud? Dat is echt onmogelijk. Wit met huisdieren is niet de beste match, dus ik ben vaak aan het schoonmaken.”

/

Artistiek en eigen

Lees ook: 41% werknemers ervaart matige tot lage inclusie op de werkvloer

“Ik denk dat mijn interieur chic, klassiek, een beetje artistiek en toch wel heel eigen is. Met vintage objecten in combinatie met items van Westwing, en eigen kunst of eigen fotografie. Je zou het kunnen ‘copy pasten’, maar we hebben genoeg dingetjes die je nergens kunt vinden, omdat ik ze van over heel de wereld heb meegenomen”, vertelt Vivian over haar interieur.

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Deco.