Crush of the day: de Spring prints van Kennel & Schmenger
© Kennel & Schmenger

Crush of the day: de Spring prints van Kennel & Schmenger

Leestijd: 1 min

Vrolijke prints zijn deze lente opnieuw het van het. En dat neemt het Duitse schoenenmerk Kennel & Schmenger dit seizoen volledig ter harte. Het kwaliteitsmerk creëerde voor hun nieuwste collectie enkele sneakers met leuke en opvallende prints voor een kant-en-klaar lentegevoel.

De winter loopt eindelijk bijna op zijn einde en daarom wordt het tijd om tijdelijk onze sobere, donkere kleren op te bergen. Deze lente kiezen we namelijk volop voor kleur en vrolijke prints.  Het is niet altijd eenvoudig om drukke prints te integreren in je outfit zonder dat het resultaat snel te opvallend of te druk wordt. De oplossing volgens Kennel & Schmenger? Kies gewoon voor een speelse print aan je voeten!

Het Duitse schoenenmerk Kennel & Schmenger speelt altijd in op de laatste trends en daarom konden er dit seizoen geen frisse lenteprints ontbreken in hun nieuwste collectie. Deze lente maak je je outfit helemaal af met vrolijke sneakers vol bijen of kersen. Of je kan kiezen voor een opvallend paar (dat vooral heel erg Belgisch is)  met een opdruk van de stripheld Kuifje.

Ontdek alle spring prints van Kennel & Schmenger in de onderstaande fotogalerij.

De spring prints collectie van Kennel & Schmenger is verkrijgbaar via Zalando vanaf 225 euro.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Fleurig, Kennel & Schmenger, Lente, Sneakers.