Crush of the Day: De J’Adior slingback pumps
©

Crush of the Day: De J’Adior slingback pumps

Leestijd: 1 min

De J'Adior slingback pumps werden voor het eerst gepresenteerd tijdens de Christian Dior lente/zomer 2017 show in Parijs afgelopen september. Vandaag sieren ze de voeten van menig celebrity en it-girl. Wij zijn verliefd.

De J’Adior slingback pumps komen in drie verschillende hoogtes (flats, kitten heels en hogere hakken), drie verschillende kleuren (zwart, wit en nude) en twee verschillende uitvoeringen (stof en kalfsleer). De puntige tip geeft de pumps een klassieke look, maar het witte lint met logo zorgt voor een hedendaagse toets.

Wij hebben stiekem al verschillende outfits bedacht waarbij de pumps geweldig zouden staan: casual onder een boyfriend jeans en T-shirt, vrouwelijk onder een midi-plooirok en blouse. Het prijskaartje (de leren pumps klokken af op € 730) is dan weer een ander verhaal…

marieclaire_jadior

Meer info en verkooppunten via www.dior.com

cover marie claire april 2017Meer schoenen, tassen en juwelen? Laat je inspireren door de 120(!) accessoires in het aprilnummer van Marie Claire, dat nu in de krantenwinkel ligt.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Dior, J'adior, Maria Grazia Chiuri, Pumps, SS17.